Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annabelle

The gloves so
white and clean

but oh her eyes where filled of blood




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-08-27 14:11



Bookmark and Share


  Islandir
Mycket vacker. Bokmärks. Jag kan se det vita, svarta och rölda framför mig.
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty