Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla som har vägarna förbi Centralstationen i Göteborg!

Plocka upp ett nummer av OnTrack - uppslaget Loggbok från Medelhavet är min första tidningspublicering!!!




Övriga genrer av Queen_of_Rain
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-08-27 22:55



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Grattis:)
2006-09-02

  Cris
Det skall jag göra imorgon :-)
2006-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain