Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret


När jag såg mörkret första gången
blommade det på en skolgård
en höstdag utan vänner.
Det var långt innan det slutligen
blev till en ofrånkomlig del
av den jag alltid är.




Fri vers av andrasidan
Läst 500 gånger
Publicerad 2006-08-28 00:04



Bookmark and Share


    Camillaa
härlig
och mycket
fint poetat ! :)
/ C *
2006-09-01

  Bill Larsson VIP
Härlig i all sitt vemod!
2006-08-28
  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan