Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... iväntan på att åter bli förlöst...


NÄRA FRÅNVARO


frånvaron av din närvaro
jag begraver ansiktet i kudden
vill göra så mycket
men orkar inget
du är aldrig så nära
som när du inte är hos mig
du stjäl min kraft
jag låter dig
väntar på min vrede
som skall visa mig vägen




Fri vers av BitterSweet
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-08-28 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet