Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek för längesedan del 79


Jag tänker inte gråta, igen...

Älskling jag har varit här förut
jag såg det här rummet och jag
gick på det här golvet till slut

Jag brukade leva ensam innan jag såg dig
min tro var stark och min kärlek var enbart för ditt hjärta
men kärlek är inte en segermarsch
det är kallt och ensamt

Det är inte mina tårar du hör om kvällarna

Det är inte någon som har sett ljuset

Det är kallt och ensamt,

Det är min kärlek




Fri vers av Arte
Läst 578 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-28 13:53



Bookmark and Share


  Deniiise
Jätte fin text. Du beskriver verkligen känslan jätte bra!
2006-12-03

  Semir
känne rigen väldigt mycket från denna dikt, nästan som amn hört allt här sägas , skrämande känsla, wigga
2006-09-28

  Last Word Spoken
Hjärtslitande!

Ja, vilken känsla du förmedlar,
finner inga ord, är bara så berörd.

Här satte du ord på det omöjliga känns det som.

Väl fångat!
2006-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Arte
Arte