Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en anekdot i skrift, för om man ville kommentera någons text, måste man tydligen ha skrivit en själv.


East

Kanske hade dörrvakten rätt:
alla som hänger på East
är inte de trevligaste mänskorna i staden.
Men jag träffade ändå flera
som jag nästan ville följa med hem.

En var galnare än jag
det försäkrade han mig
genom sina never ending stories
om sina misslyckade fyllor
(som alltid slutade hemma hos fel stjärntecken)

En annan avslöjade en hemlighet
som man så gärna gör för främlingar
Och vi blev bästa vänner
som aldrig skulle ses igen
de bikterna behövde inga böner

När jag gick hem ångrade jag det.
Man skall suga länge på karameller
Jag var naiv att tro att lördagen var slut
Det snabbaste den kvällen var regnet
Det trögaste var dörrvakten.




Fri vers av Rieke
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-08-28 14:54



Bookmark and Share


    C/O
Bra text.
Gillar särskilt bönerna och regnet..
Skriv fler!
2006-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Rieke