Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barndomsvärld

och det är precis så som alla säger:
varje bok är en värld -
så mycket mer än så
en värld som man kan dyka in i och försvinna ur. när man vill.
utan bäst före-datum.

en del böcker kommer alltid att betyda barndom

en bok: minnen, lukter, ljud, känslor. smärta eller glädje.

och varje gång jag vill återvända
till den plats som var min barndom
så finns den där
min egen värld




Fri vers av galjonsfigur
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-08-28 20:55



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Så sant, så rätt
2006-08-28
  > Nästa text
< Föregående

galjonsfigur
galjonsfigur