Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En livfullt döfull dikt


Levat Livet

Jag har levat så många liv det här livet.
Ändå har jag bara fötts en gång.

Jag har inte levat så mycket det här livet
Ändå sa har jag upplevt det.

Jag har längtat efter att leva i hela det här livet.
Ändå så har jag hittat livet men nekat det.

Jag har så länge kvar att leva det här livet
Ändå har jag inget kvar att leva för.

Jag har dött så många dödar det här livet
Ändå har jag bara fötts en gång.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 215 gånger
Publicerad 2006-08-28 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf