Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst är det sant?


Om då längtan äntligen är över

Jag har längtat
så oerhört mycket
efter dig
hela det här livet.

Ändå så plågas jag
mer nu
då jag inte
behöver längta längre.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 200 gånger
Publicerad 2006-08-28 20:58



Bookmark and Share


  Mangal VIP
En väldigt intressant iakttagelse... Väntar med spänning på en fortsättning. Bra skrivet!
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf