Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stilla bedjan


Far inte nu

Glid inte iväg efter strömmen nu.
Nu då jag äntligen vet hur jag ska paddla.

Åk inte iväg med båten nu.
Nu då jag vet hur jag ska segla.

Rid inte iväg längst vägen nu.
Nu då jag vet hur jag ska rida.

Flyg inte din kos nu
Nu då mina vingar äntligen bär

Stanna kvar
så ska jag visa dig de jag
redan kunde.
Ta med dig på en resa.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-08-28 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf