Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och det är som alla gånger förut

21.19 Att det inte är någon som förstår
inte någon som pratar

21.31 Inte en jävel svarar och minuter tickar framför skärmen
och vad är det jag väntar på egentligen?
Att någon plötsligt ska säga \"Jag älskar dig\" och menar det
så förbannat jävla mycket och nej det är inte bortkastade ord dom
är helt sanna

21.34 Och ingen är villig att lyssna, inte ens du som jag väntat på
och ingen verkligen säger \"de vackraste ord dom känner\"
Fast jag är inte ute efter något \"ho ai ai\" och \"buff\", jag är ute efter
äkta ord som folk bara missbrukar och aldrig menar men
snälla mena det denhär gången

21.37 För ibland väntar man ju bara på att någotvadsomhelst ska dyka upp och ropa \"Hej, varför sitter du ensam kvar här?\"
21.39 Var tog allt jävla allt vägen
inte ens du som får mig gråta är där

21.40 Och det är som alla gånger förut




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-08-28 21:43



Bookmark and Share


  andreawolf
<3 21.34 Och ingen är villig att lyssna, inte ens du som jag väntat på
och ingen verkligen säger "de vackraste ord dom känner"
Fast jag är inte ute efter något "ho ai ai" och "buff" <3

fyndigt jättefyndigt fyndigast.
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty