Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag välkomnar Dig Hösten med ditt skyddande mörker


Det är i mörkrets skydd
jag finner ljuset
som leder mig vidare


det är i mörkrets skydd
det fula försvinner
det vackra lyser genom


det är i mörkrets skydd
jag känner mig omfamnad
stillande min ängslan


det är i mörkrets skydd
jag hör mitt namn
eftersökt av någon


det är i mörkrets skydd
jag känner mina tankar
sökandes sanningar


det är i mörkrets skydd
jag känner doften
av livets blomstring


det är i mörkrets skydd
jag hittar mitt innersta
och universums själ




Fri vers av Nic
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-08-28 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic