Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Det gör så
o n t
och
r i v e r
i mig när jag ser din blick


Varje gång jag blundar
slår längtan mig på käften
jag är så jävla öm nu




Fri vers av Jewel_x
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-08-28 22:56



Bookmark and Share


    rainbow
den här är stark! du har verkligen fått fram den där känslan av att längta.. och de sex sista orden, på varsin rad.. starkt..
2006-09-02

  Neal
Jättebra !
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Jewel_x
Jewel_x