Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Totalt Chanslös

Det är värst
Att jag bara är totalt chanslös
Ingen del av mig kan jag ta bort
eller förändra till något bättre
Det finns inget jag kan säga
Inget jag kan göra eller ge.
Det är värst.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 193 gånger
Publicerad 2006-08-29 09:24



Bookmark and Share


    Xena
Du har visst chanser... ibland är man bara blind för dom, spana djupare så ska du se att dom finns överallt runt om dig!
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf