Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våga.nu

hade vadslagning med mig själv
prispressade mig till det yttersta
jag skulle ge mig gott vin,en bra film
en skön hemmakväll om jag vågade
svara emot dig,gå i klinch,stå upp
som i fantasin då modet är som störst
jag bestämde mig sent,när du kommenterade
mitt uttalande log jag snällt,höll med
som en jävla mes,fy skäms,det blir
ingen belöning i år,och vinnaren blir
du




Fri vers av Myself
Läst 230 gånger
Publicerad 2004-11-09 22:05



Bookmark and Share


    påskpynt
snyggt! GÅ i klinch är ett snyggt uttryck dessutom.
2004-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself