Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur mår du?

som innan fast sämre är
den information jag borde ge
om mitt nuvarande sinnestillstånd men
det kanske skrämmer dig?
vi säger så här,bättre och bättre fast
jag vet inte riktigt,brukar tvivla ibland det
gör du också har jag hört som
om tvivlet smittar den svage men
du verkar ju stark,iallafall vad jag hört men
man ska ju inte lyssna till skvaller vad
säger du,hallå försvinn inte nu vi
som hade det så trevligt......




Fri vers av Myself
Läst 267 gånger
Publicerad 2004-11-09 22:23



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
men lite tråkigt oxå...när dom man pratat med typ när man åker buss...och så glömmer man byta telnr...trist...men man har ändå haft en trevlig stund...Bra beskrivet!
2004-11-10

  Sussa
Jag älskar ditt avslut!

2004-11-09

  Sussa
Jag älskar ditt avslut!

2004-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself