Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tömd.

Mina ord fastnar i mig själv som om jag aldrig funnit dom.
Mina tankar går om mig när jag lämnar dom för att villa.
Liten som stor blir man rädd i bland. trösten som ges är
i bland ovisheten som glömmer.Vad du sen gömmer i ditt hjärta
du finner igen i din smärta.




Fri vers av Daniel lindqvist
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-08-29 18:09



Bookmark and Share


  änglasjäl
Åh fan!!du kan ju!
2006-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Daniel lindqvist
Daniel lindqvist