Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De var en som sa åt mig att de är bara ensamma som skriver dikter. Då kom jag på den här.


De som skriver dikter

Det är de som är konstiga som skriver dikter
Säger de
Visst är det sant
Då har de konstiga ett sätt att få andra att begripa dem.

Det är de ensamma som skriver dikter
Säger de
Visst de är sant
Då har de ensamma någon att prata med

Det är de olyckligt kära som skriver dikter.
Säger de
Visst är det sant
Då har de olyckligt kära dikter att kramas med

De är de svikna som skriver dikter
Säger de
Visst är det sant
Då har de svikna något som är dem troget.

De är de som har dödsångest som skriver dikter
Säger de
Visst är det sant
Då har de som har dödsångest ett hopp.

Det är de som mår dåligt som skriver dikter
Säger de
Visst är det sant
Då har de som mår dåligt något att må bra av

Det är de som är lite egna som skriver dikter
Säger de
Visst är det sant
Då har de som är lite egna något alldeles eget.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-29 21:21



Bookmark and Share


    gobita
Din dikt var bra formulerad.
Men hade inget riktigt budskap vad jag känner. Det är
faktiskt inte många som säger att det är de ensama som skriver
dikter o.s.v.

Jag är inte ensam har massor av vänner men endå skriver
jag dikter.
Jag är inte sviken o.s.v.
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf