Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det ska vara kallt och mörkt

Och varför ska allt vara så jävla vackert
varför regnar det inte
varför slår inte blixten ner i nåns hus?


varför lyser solen? ser den inte att jag är ledsen?




Fri vers av galjonsfigur
Läst 428 gånger
Publicerad 2006-08-30 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

galjonsfigur
galjonsfigur