Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om...

som om tomhet inte fanns
älskade vi
i leken du fyllde mig
omfamnade det svåra

som om tomhet inte fanns
ser jag förbi
ja,längre än så
längtar dit där allt
är fyllt
till bredden





Fri vers av Myself
Läst 267 gånger
Publicerad 2004-11-10 13:01



Bookmark and Share


  Rasmus Tegebjer
Lite för utbrett sllut.. tror itne man fförstår vad som emnas med slutet men absolout en fin text...
2004-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself