Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan mina armar

I dina armar fanns en längtan att dela
och trots det tog du mig dit.
Där borta, där vardagen vila
där, där tog det slut.

Jag saknade rytm i universums rum
och grät för att dela min skakade framtid.
Att du kunde trotsa naturens lagar,
jag måste vara jävligt dum.




Fri vers av Ranki
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-08-30 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ranki