Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råkall

Råkall o less

Satte mig
på stenen vid forsen

Forsen forsade fram framför mig.

Suget kom
Längtade ut

Ville följa med i strömmen
Kanske för evigt.


Jo


Klev ner och gick ut,

Men runt mig
stod vattnet
Råkallt och stilla

Varför vill inte strömmen ta mig.
varför vill den inte
forsla iväg skrotet.

Satte mig
på stenen vid forsen
igen

Råkall och tårögd




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 225 gånger
Publicerad 2006-08-30 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf