Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänder ett ljus


Jag tänder ett ljus
i mitt hjärta
för att känna kärlek


Jag tänder ett ljus
i mitt sinne
för att rena mina tankar


Jag tänder ett ljus
i min kropp
för att värma mig


Jag tänder ett ljus
i mitt hem
för att min vägledare
ska finna mig
och leda mig framåt




Fri vers av Nic
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-08-31 22:27



Bookmark and Share


  Jojo
En skör text som jag tar till mig. Om din vägledare är samma som min så vet Han precis var du befinner dig. Men visst känns det inte alltid så. Dina ord känns lite sorgsna... men ändå hoppfulla med ljusen
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic