Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI




jag vill ha ett träd
att bosätta min kropp i
en värld av träsmak för
mina dunkla tankegångar
att irra sig vilda i

så att jag när den
dystra fimbulvintern kommer
kan linda grenarna omkring mig
och orörlig ställa mig
i de odödligas led







Fri vers av Turid
Läst 285 gånger
Publicerad 2003-12-06 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid