Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken himla fest det ska bli!

I morgon ska jag städa
rengöra in i minsta vrå
för jag har läst
att spöken och demoner
älskar stök och oreda
sen ska jag bjuda in
himlens alla änglar
i mitt skinande rena hem
champagne ska vi dricka
äta finaste kaviar
för det har jag läst
att änglar älskar
sedan ska vi dansa hela natten
frysa ut vartenda spöke


Vilken himla himlafest det ska bli!!




Fri vers av Nic
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-09-03 02:22



Bookmark and Share


  Jojo
Vilken befriande taxt. Känns som en start-på-ny-tid text. Precis den känslan jag har nu när jag börjat acceptera att min onödigt långa semester är slut. Himlens alla änglar vill säkert med glädje besöka dig och de är välkomna hit med!!
2006-09-03

    ej medlem längre
Blev glad när jag läste det här, ja,
vilken fest det ska bli för dig!
Kram. Danne
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic