Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamma mamman, stör ej!

2006 vilket ovanligt år
flytt från, flytt till, flytt ihop, flytt från
vilket konstigt år det blev


sonen som försvann
till nya lägenheten
mamma som fick sitt eget
pojkvän som plötsligt installerade sig
försvann ånyo
och sonen kom tillbaka
om är för en kort tid
försvann sedan igen
med nya söta flickvännen
ensamma mamman
som ej längre vill ha
tillbaka sambon som blev särbo
långt borta i främmande land


Mamman som nu bara vill vara
ensam utan son
utan sonens flickvän
utan sambon som är särbo
långt borta


Jag välsignar er alla
ha det så skönt
men låt mig landa
i mitt liv
födas på nytt för att leva själv!






Fri vers av Nic
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-09-03 02:37



Bookmark and Share


  rebecca d
viktigt hinna ikapp sig själv....
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic