Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min upplevelse av Kungälv


Kungälvsvisit

Kullerstenar lockar inte
till gymnastik
Kullerbyttorna sker i hjärtat
Lusten att titta in i
de pittoreska husen
Klättra upp till den
mäktiga fästningen
Insupa dofterna från kakfabriken
Titta på gässen vid älven
Förhärligandet av det som varit
Inga blommor blev ju köpta
i Ebbas blomsterhandel
Mötet uteblev
Undrar om gässen spånar som jag




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-09-03 11:17



Bookmark and Share


    narcoleptic
så otroligt jävla vackert.
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt