Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvätta inte bort allt

Det är något som jag måste
förklara
Något jag aldrig vill tvätta bort
när tårarna sakta strilar
nedför min kind
Och det är
fantasin
som giver mig hopp.

För även om
verkligheten
ofta är för djävlig
Så skulle det var ännu värre
om hoppet sköljs ner
som smutsen på min kropp
och rinner ner i avloppet.






Fri vers av Lars Granlöf
Läst 192 gånger
Publicerad 2006-09-03 16:50



Bookmark and Share


    Bim
Bra.Fantasin är värd att vårda.Hälsn.Bim
2006-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf