Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
…Min fauvo-rit


Fortfarande…


Vill bara säga att,
jag fortfarande…
undrar hur det
skulle vara…

om du mitt hjärta
beslöt besvara

Kan bara säga att,
du fortfarande…
ockuperar mitt
sjätte sinne…

DU, mitt älskade
favoritminne!




Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-09-03 21:31



Bookmark and Share


  Cris
Vilka finfina två sista rader.. ååh.. gillar..
2006-12-05

  KonstigaKatter
Söt, undrande dikt. "...om du mitt hjärta beslöt besvara" kan förstås som "... om du, Mitt hjärta..." eller "... om du beslöt besvara mitt hjärta" - fint, finurligt. Samt lite drömmande...
2006-11-04

  Fredrik P. VIP
Ja ja, du får nöja dig med ett litet
svar från mig så länge. Håll modet
uppe, hoppet hög och kärleken
kvar i drömmen...kram!
2006-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för