Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är alltid rätt

Vi är alla lika och olika
som en bukett blommor
i Guds fina natur
Vi lever här tillsammans
med jordens djur

Vi är alla ett frö
som växer upp för att dö
Men vår klagan över livet
är som dålig frukt
och vissa lögner har
hemsk lukt
Sanningen är däremot
skön och lätt
Kärlek är alltid rätt

Var tar din tanke dig
till kärlek eller hat
Vad lägger du på
livets fat
Vad stoppar du i dig
med vad försöker du
mata mig
Är det gott
det som du tänker bjuda på
Är det något som får mig att stanna
eller gör det så att jag vill gå

Vi finns här en stund
på vår jord
Tänk vad illa
man kan göra någon
med fel ord



















Fri vers av Spirit
Läst 504 gånger
Publicerad 2006-09-04 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit