Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en fråga.

hur kan man
kriminalisera graffitti

samtidigt som man
utan att blinka

låter reklamen våldta
det offentliga rummet?




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-09-04 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP