Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förr i tiden fångades vargar där. Nu drömde jag ungefär som dikten.


Varggrop

Ska vi inte ses mer
Varggropen ropar mitt namn
den fällan väntar på mig
Nu har du inget ansikte
När du ser mitt mörker
blir ditt ansikte åter synligt
Visst hjälper du mig upp
Ditt mörker kan du delge mig
vi skulle stråla
Två värmeljus i fönstret




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 516 gånger
Publicerad 2006-09-04 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt