Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"all that I\'ve got to put me thrue is memories of you\" Yellowcard


älskling, gråt inte

älskling
torka dina tårar
vi är inte längre varandras
men jag älskar dig ändå
jag glömmer aldrig den dagen
dina läppar rörde mina
och det susade i mig

älskling
gråt inte mera
jag kommer alltid finnas här
jag kommer prata dig till sömns
och fortsätta älska
jag glömmer aldrig dig
du var det finaste med mig

älskling
sluta inte leva
du kommer klara dig till slut
jag kommer vara där för dig
det tar ett tag men fortsätt kämpa
allt ordnar sig till slut




Fri vers av Migu
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-04 21:13



Bookmark and Share


  mathsivan
jag blir tårögd... vackert skrivet skönt med lite hopp i allt det mörka dom där orden skulle kännas skönt att få höra. Fint att du börjar varje stycke med älskling trots att det är över.
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Migu