Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett år sedan

För ett år sedan tog du mitt hjärta med storm
För ett år sedan fyllde du mig med hopp om något så vackert.

Men för ett år sedan så dödade du mig också tusen gånger om med ditt svek. Jag gav dig allt och du tog det och stack.

Nu förväntar du dig att jag ska förlåta dig och ta din hand i min i vänskapens tecken.

Mitt hjärta är kluvet, du var ju ute ur mitt liv, och nu plötsligt tillbaka.

Du förstör mer än vad du ger.

Men jag ger dig en sista chans, om du sviker mig igen så är du ingenting för mig, och det tror jag nog att du redan förstår.




Fri vers av angeleyes_
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-09-04 22:34



Bookmark and Share


    Camillaa
vilken bra text:)
vekrligen
/ C *
2006-09-04
  > Nästa text
< Föregående

angeleyes_
angeleyes_