Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energidelad glädje

Jag virar undermedvetet orden
sätter min prägel under din fot
trollar in skattgömmeskratt
under din krage
jag svettas hundra kilor över
dina mörka öron
jag ser att du har lite hår kvar
på din skäggiga haka
du är förötjd vid min ena hjärnhalva




Fri vers av annamaria
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-09-05 19:16



Bookmark and Share


    little tilli
fina ord :)
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

annamaria
annamaria