Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spiraltanke

Jag ler samtidigt som jag lär
jag ler igenom
hela min atmosfär
jag ler genom betong
tunnlar som sprider kyla
jag ler genom bilar
som har en monsterhög hyra
jag
fortsätter att le för att kunna
genom människor som du se




Fri vers av annamaria
Läst 444 gånger
Publicerad 2006-09-05 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annamaria
annamaria