Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baginbox förvar

ta min kropp i förvar
för dina fingrar vill hålla
om en kropp
som kommer stanna kvar

ta mig och min kropp
i ett själsligt baginbox förvar
ett ställe där jag kan stanna
vill orka vara kvar




Fri vers av annamaria
Läst 441 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-05 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annamaria
annamaria