Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyssna eller inte

viskar orden tyst
de uppmärksamma lyssnar
andra märker noll




Bunden vers (Haiku) av Myself
Läst 294 gånger
Publicerad 2004-11-12 17:01



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
man hör bara det man vill höra....Tack för påminnelsen till att vara mera lyhörd...Bra beskrivet!
2004-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself