Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

promenad

den långa vägen
ödemarker vid min sida
fallna tallar och i mossan låg
vinterminnen nästan tysta
vid stenen vände jag
lycklig,utan oro
såg skymningen falla
trampade stigen fri från kottar
natthimlen höll jag i min hand




Fri vers av Myself
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-09-05 21:27



Bookmark and Share


  Vind
Mycket vacker inre och yttre naturskilding.
2006-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself