Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har satt igång en brand.

Du har satt igång brand,
omöjlig att släcka.
Längtan till dig är outhärdlig,
men att du och jag blir två.
Är omöjlig.

Längtan till dig gör mig
galen.
Har ingen sinnesro.
Kan inte äta, inte gå.
Ingenting.
Min kärlek till dig
gör mig förlamad.


© Brown
Copyright 2004-11-12




Fri vers av Lene
Läst 284 gånger
Publicerad 2004-11-12 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet