Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torka mina tårar...

Torka mina tårar,

säg att allting ordnar sig.

Säg att smärtan den varar inte

till livets slut.

Torka mina tårar,

säg att du ångrat dig.

Säg att det är mig du älskar.

Att allting kommer bli

som förut.

Torka mina tårar,

säg att du aldrig mer kommer att göra mig illa.

Torka mina tårar.




Fri vers av Lene
Läst 334 gånger
Publicerad 2004-11-12 21:08



Bookmark and Share


    Malin Johansson
tårar som jag känner igen mig i, fruktansvärt bra nedskrivet...tack
2004-11-12

    Lene

2004-11-12

    BoingBoing
Vackert
2004-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet