Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma flykt in i famnar

Minns den dagen
då dystert jag
ändå kunde fly in
i din omfamnande trygghet


nu sju år senare
och många famnar senare
är det ändå sanningen
i den famnen som
är det eftersträvade


en ny famn, med samma
trygghet och sanning
i sin omfamning




Fri vers av virre
Läst 605 gånger
Publicerad 2006-09-06 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre