Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad tusan ska man ta sig till egentligen?


En hemlighet - Om vi törs...

En dag ska du få veta en sak
En hemlighet
Som bara jag vet
plus några till då...

Jag vet inte om orden någonsin
kommer våga tränga sig ut
ur min mun
Eller förblir det bara en tanke?

Hur tusan skulle du reagera
om jag, helt plötsligt
skulle säga de där orden
\"Jag gillar dig!\"?

Skulle orden krasa vår vänskap?
Eller skulle de förvandla den
till något vackrare
Om vi törs...




Fri vers av Kakaan
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-09-06 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan