Hösten förbereder vintern.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten förbereder vintern.




Löven singlar.

 

 

Löven singlar ner mot marken

förbereder jordens vila

Vinter väntar och smyger fram.




Fri vers av Annmargreta
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-09-06 21:17



Bookmark and Share


  Magica VIP
Vacker dikt :)
2006-12-05

    Idun 1
Härligt gula blommor, men är vintern redan på väg?
2006-09-09

  vildvin
lysande gult, piggar upp...
som små solar ...
2006-09-06

  prinscess VIP
vad fin bild du har lagt till
2006-09-06

  prinscess VIP
den här var fin
2006-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta