Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var tog du vägen Gud

Så upplyft är själen
av romantik
Kärleken gör
att du känner dig rik

Att älska är att leva
och det blir så fin energi
Tänk om alla älskade
varandra
alla vi

Vi har en själ
som länkar oss samman
med kraften som heter kärlek
eller kalla det Gud
Samma kraft och energi
du känner hud mot hud

Så förvrängd är kärleken
och kränkt i media bruset
Var tog du vägen Gud
ge oss kärleksruset

Jag vill inte att mina flickor
ska växa upp med
denna sneda samhällsbild
som jag inte fattar
Att tjejer är bara objekt
lätta villiga med stora pattar

Alla längtar efter kärlek
men ingen vet längre
hur den ser ut
Bara ytliga möten
som inte håller livet ut

Även jag lovade någon
att älska tills döden skulle skilja oss åt
Men jag klarade inte av det
så jag säger förlåt

Kärlek värdighet respekt
och empati
det behöver alla vi












Fri vers av Spirit
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-09-07 10:15



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
"Att älska---ger energi". Tack för den!
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit