Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
klockan klingar inte hur som helst..



ren malm

 

 


ren malm
svarvad väl

lilla hammaren
slår precist

rymden fylls av
dallrande efterklang

får mossan
att kasta upp
linneablom

och korpens svarta näbb
att plocka rosenblad




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-07 13:28



Bookmark and Share


  Propella
Vilket bildspråk du har! Jag blir helt matt!
2006-09-14

  BitterSweet
Mmm........... jag får god smak i munnen, när jag läser denna dikt. Den talar om så mycket.

Snålvattnet rinner till... inte bara i munnen!!*s*

Är övertygad om att min mossa skulle kasta upp skär oblyg linnea omgående, för den precisa hammaren!!*s*
2006-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer