Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotspår i snön

Skorna formar fotspår i snön
Kylan biter i kinderna
Jag gömmer min hand i din




Bunden vers (Haiku) av Klick_
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-09-07 18:57



Bookmark and Share


    eva m h
Precis, den sista strofen värmde!
2006-11-10

  KonstigaKatter
och då blir det varmt!
2006-09-18

  aPorcupine
Underbar!
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Klick_