Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så nära men ändå alldeles för långt bort...


Bakom dörren


Jag var DÄR!
Jag hörde din röst i trapphuset.
Enbart en dörr skillde oss åt.
Visste du om mig?
Såg du mig från fönstret?
Vad jag ångrar att jag inte bara,
öppnade dörren och sprang efter dig...
Men jag var rädd,
att du skulle bli arg och känna dig förföljd.
Jag lade i alla fall brevet till dig i postfacket.

Hörde dina ljuvliga toner senare på kvällen.
Log, men önskade att jag bara kunde glömma...




Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 450 gånger
Publicerad 2006-09-07 21:51



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Ja, precis så; Jag vet varken Ut eller In...
Kramiz C
2006-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för