Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rester











en sista aning

sommar,i solgasset låg

badbollen orörd





Bunden vers (Haiku) av Myself
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-09-07 21:53



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Med dina få ord målar du vackra bilder=)
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself