Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sänk era ögonbryn

Poeter och poetissor!
Har det någon gång slagit er
att inte alla fåglar kan flyga?

( Då fattar ni och fattar inte.)




Övriga genrer av Rieke
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-09-08 01:08



Bookmark and Share


  taeshra
det är dom svåraste insikterna som för snabbast framåt ..du har kommit långt! kram
2006-09-26

    C/O
Haha!
Du flyger!
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Rieke